Reparatii telefoane barlad Ketutz Computers


Informații de contact
Contact ketutz
0722992133
1.00 RON
Mai multe detalii

🚀 Descopera universul tehnologic al lui Ketutz Computers! 🚀

Bine ai venit la Ketutz Computers, destinația ta numărul unu pentru soluții tehnologice de top! Situat în inima Barladului, pe Bulevardul Primaverii 18, suntem aici pentru a transforma visurile tale tehnologice în realitate!

💻 Reparatii profesionale pentru telefoane, calculatoare și console: La Ketutz Computers, suntem experți în reparații rapide și eficiente pentru telefoane mobile, calculatoare și console de jocuri. Lasă-ne să aducem tehnologia ta preferată înapoi la viață!

🔑 Servicii complete de chei auto: Nu-ți face griji! La Ketutz Computers, suntem specializați în confecționarea și repararea cheilor auto.

🛠️ Piese și accesorii pentru telefoane și calculatoare: Avem o gamă largă de piese de schimb pentru telefoane și calculatoare, majoritatea pe stoc! De la baterii și ecrane până la tastaturi și plăci de bază, suntem aici pentru a-ți oferi tot ceea ce ai nevoie. Și nu uita să arunci o privire la gama noastră variată de accesorii GSM, inclusiv huse, folii, încărcătoare, cabluri și carduri!

👨‍🔧 Servicii de calitate și profesionalism: Echipa noastră de tehnicieni experimentați este dedicată să ofere servicii de cea mai înaltă calitate și să rezolve orice problemă tehnologică cu care te confrunți.

Nu mai aștepta! Vino astăzi la Ketutz Computers și descoperă cum putem îmbunătăți experiența ta tehnologică!

📍 Ne găsești la: Bulevardul Primaverii 18, Barlad

Acest anunț a fost văzut o singură dată.
Back to top button