Ambalator colete – piese dezmembrari


Informații de contact
Contact David
0732144200
Mai multe detalii

Alătură-te Echipei Noastre Dinamice ca Ambalator de Piese Auto din Dezmembrări!

Ești pasionat de lumea auto și îți place să lucrezi într-un mediu rapid și organizat? Echipa noastră de top din industria dezmembrărilor auto caută un Specialist în Ambalarea Pieselor Auto dedicat și meticulos pentru a ne sprijini operațiunile de logistică.

Care sunt responsabilitatile tale:

Pregătirea coletelor: Verifici și selectezi cu atenție piesele auto pentru expediere, asigurându-te că fiecare colet este complet și gata de drum.

Împachetare Meticuloasă: Acorzi o atenție deosebită detaliilor în procesul de ambalare, utilizând tehnici și materiale specifice pentru a preveni orice daune, asigurând că fiecare colet își păstrează integritatea până la destinație..

Gestionarea Inventarului: Ajuți la organizarea și menținerea inventarului în magazie, asigurând o urmărire eficientă a stocurilor și disponibilitatea rapidă a produselor pentru expediere.

Prelucrarea și Gestionarea Materialelor: Va fi în responsabilitatea ta să prelucrezi materialele necesare pentru ambalare (revizia stocului de ambalaje pentru piesele pe care le vei împacheta / construcția de paleți în cazul motoarelor sau cutiilor).

Optimizarea Expedierilor: Colaborezi strâns cu echipa de logistică pentru a identifica cele mai eficiente metode de expediere, contribuind la îmbunătățirea continuă a proceselor noastre.

Curățenia la Locul de Muncă: Ești responsabil pentru menținerea unui mediu de lucru curat și organizat, asigurând un spațiu de lucru sigur și eficient pentru toată echipa.

Candidatul Ideal:

Organizat și Atent la Detalii: Ai o capacitate remarcabilă de a gestiona mai multe sarcini simultan, păstrând acuratețea și calitatea la cel mai înalt nivel.

Comunicator și Colaborator Eficace: Excellezi în lucrul în echipă și comunici deschis pentru a asigura o colaborare fluidă între departamente.

Experiență în Ambalare: Ai experiență anterioară în ambalarea coletelor, ideal în domeniul pieselor auto, dar nu este obligatoriu.

Dedicat Îmbunătățirii Continue: Ești mereu în căutarea modurilor de a îmbunătăți procesele și de a crește eficiența în munca ta.

Pasionat de Industria Auto: Interesul pentru autovehicule și piesele auto este un plus, adăugând valoare echipei noastre prin pasiunea și cunoștințele tale.

Ofertă Salarială și Beneficii:

Salariu de bază: 2.100 lei net pe lună

Bonuri de masă: 500 lei pe lună, sub formă de tichete de masă

Bonus pentru Performanță:

Bonus variabil între 200 și 500 lei, acordat pentru depășirea normei zilnice de împachetare (60 colete)

Transport:

Transport asigurat pentru angajații din orașul Bârlad

Decontare transport în valoare de 200 lei pentru angajații din localitățile învecinate.

Locaţia depozitului: La ieşirea din Bârlad spre Vaslui, înainte de sensul giratoriu pe stânga langă sediul Bosch Car Service.

Program de lucru: De luni până vineri între orele 08:30 – 17:00 şi 30 minute pauză de masă.

Acest anunț a fost văzut o singură dată.
Back to top button