Vanzator Magazin Piese Auto


Informații de contact
Contact Adrian
0732144200
Mai multe detalii

DESCRIERE
Angajăm Vânzător Magazin Piese Auto

Cine suntem:

Bine ai venit în echipa magazinului nostru de piese auto, lider în domeniul pieselor de schimb din zona Moldovei! Ne mândrim cu o experiență vastă și o echipă dedicată de profesioniști. Suntem orientați către satisfacția clienților și oferim produse de calitate.

Ce căutăm:

Suntem în căutarea unui vânzător dinamic și versatil, capabil să gestioneze diverse activități precum vânzarea pieselor auto, gestionarea stocurilor și oferirea de servicii clienților.

Responsabilități principale:

Vânzări: Consilierea clienților și vânzarea pieselor auto. Asigurarea unei experiențe plăcute și profesionale pentru clienți.

Gestionare stocuri: Monitorizarea și actualizarea stocurilor de piese auto. Gestionarea inventarului și raportarea necesarului de reumplere a stocurilor.

Servicii clienți: Oferirea de asistență clienților în alegerea și identificarea pieselor potrivite pentru nevoile lor. Soluționarea problemelor și oferirea de suport post-vânzare.

Cerințe:

Experiență anterioară în vânzări și/sau în domeniul auto – constituie un avantaj.

Abilități bune de comunicare și interacțiune cu clienții.

Capacitatea de a lucra într-un mediu dinamic și de a gestiona eficient sarcinile multiple.

Beneficii:

Oportunități de creștere profesională într-un mediu dinamic și stimulant.

Pachet salarial competitiv: 4000-5000 lei (2000 lei salariu fix + 3000 lei bonusuri).

Locatie: Magazinul se află pe Strada Paloda 5 731033, Bârlad (vis a vis de LIDL Piata Mare)

Cum aplicați:

Dacă sunteți interesat(ă) să vă alăturați echipei noastre, vă rugăm să trimiteți CV-ul în privat sau detalii la numărul de telefon.

Vă mulțumim pentru interesul manifestat în a face parte din echipa noastră! Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună pentru a oferi cele mai bune servicii clienților noștri!

Acest anunț a fost văzut de 0 ori.
Back to top button