Agent Preluare Comnezi si Mesaje


Informații de contact
Contact Adrian
0732144200
Mai multe detalii

DESCRIERE
Alătură-te Echipei Noastre Dinamice ca Agent de Vânzări în Industria Dezmembrărilor Auto!

Ești pasionat de lumea auto și îți place să interacționezi cu clienții într-un mediu dinamic? Echipa noastră de top din industria dezmembrărilor auto caută un Agent de Vânzări dedicat și orientat către rezultate pentru a sprijini eforturile noastre de vânzare și promovare a pieselor auto.

Care sunt responsabilitățile tale:

Rolul tău implică procesarea comenzilor de pe site-ul nostru și gestionarea mesajelor de pe WhatsApp, Facebook și Instagram. Veți promova ofertele noastre, veți urmări statusul coletelor și veți identifica interesul clienților pentru achiziții. La sfârșitul zilei, pregătești un raport zilnic simplu. Dacă ai întrebări, nu ezita să ne întrebi! Succes și să te simți binevenit în echipă!

Promovarea Produselor: Prezinți produsele noastre și avantajele acestora clienților, într-un mod persuasiv și informativ, pentru a genera vânzări.

Raportare și Monitorizare: Raportezi regulat activitățile de vânzare și progresele către managerul de vânzări, monitorizând și evaluând performanța ta.

Candidatul Ideal:

Abilități excelente de Comunicare: Ai abilități remarcabile de comunicare verbală și scrisă, având capacitatea de a crea și menține relații solide cu clienții.

Skill-uri în domeniul tehnologiei: Dacă pasiunea ta pentru jocurile video se îmbină cu priceperea ta pe calculator, ești candidatul perfect pentru acest rol! Încurajăm ideile creative, astfel că poți aduce elemente din lumea jocurilor în munca noastră. Suntem nerăbdători să vezi cum îți aduci contribuția în echipa noastră!

Orientat către Rezultate: Ești motivat să atingi și să depășești obiectivele de vânzări, având un spirit competitiv și dorința de succes.

Ofertă Salarială și Beneficii:

Salariu de bază: 2.100 lei net pe lună

Bonuri de masă: 500 lei pe lună, sub formă de tichete de masă

Bonus pentru Performanță: Bonus variabil între 200 și 500 lei net pe luna, acordat pentru atingerea și depășirea obiectivelor de vânzări lunare.

Punem la dispoziție training specializat pentru a asigura o înțelegere profundă a industriei și pentru a vă transforma în experți în vânzări.

Daca doresti mai mult poti promova catre meseria de Agent Vanzari Senior care vine la pachet cu bonusuri mai mari.

Transport:

Transport asigurat pentru angajații din orașul Bârlad

Locaţia depozitului: La ieşirea din Bârlad spre Vaslui, înainte de sensul giratoriu pe stânga langă sediul Bosch Car Service.

Sună ca locul perfect pentru tine? Trimite-ne CV-ul tău prin mesaj în OLX sau sună-ne la +40**********00 pentru a discuta mai multe despre cum poți deveni parte a echipei noastre inovative!

Acest anunț a fost văzut de 6 ori.
Back to top button