Sanatate
Trending

Un singur click ii desparte pe Barladeni de o programare la spital

Incepand din aceasta saptamana, sub indrumarea dlui dr. Vladislav Afteni, medic primar ortopedie- traumatologie, medic coordonator Ambulatoriu Integrat, va punem la dispozitie posibilitatea de PROGRAMARE ONLINE, pe site-ul spitalului.

Spitalul Municipal De Urgență ”Elena Beldiman” Bârlad, vine in ajutorul cetatenilor . Acum oamenii se pot programa si online, astfel economisind timp.

     Incepand din aceasta saptamana, sub indrumarea dlui dr. Vladislav Afteni, medic primar ortopedie- traumatologie, medic coordonator Ambulatoriu Integrat, va punem la dispozitie posibilitatea de PROGRAMARE ONLINE, pe site-ul spitalului.

Pentru programarea online, trebuie parcursi urmatorii pasi :

 •  Accesarea site-ului : https://programari.spital-barlad.ro
 • Pozitionează cursorul pe rubrica “Programari online”;
 • Selectează Perioada, Specialitatea si Medicul la care doriti programarea, apoi click pe rubrica“ Cauta locuri disponibile”.
 • Selectează ora si data dorita pentru programare si completati urmatoarele campuri obligatorii:
  Nume si prenume solicitant, Numar de telefon.
 • Bifează casuta, in care va dati acordul pentru prelucrarea datelor personale, dupa care pozitioneaza cursorul pe comanda „ Salvare”

Dupa toti acesti pasi SUNTETI PROGRAMAT

 

     Alte tipuri de programari consultatie de specialitate, servicii medicale de diagnostic si tratament prin            Ambulatoriul Integrat:

DIRECT SI TELEFONIC la Fisierul Ambulatoriului Integrat ( Centrala: 0235/416.440, Telefon mobil 0756/152.332).
 • Programarile telefonice vor fi efectuate in fiecare zi, de LUNI pana VINERI, in intervalul orar 07.00- 13.00. Prezentarea directa a pacientului in vederea obtinerii unei programari se va face la Fisierul Ambulatoriului in intervalul orar 13-15.
Actele necesare pe care trebuie să le aveția asupra dumneavoastră în ziua in care va prezentati in vederea efectuării consultului de specialitate sau investigației, sunt :
 • Bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la alt medic specialist.
 • Cardul de sănătate sau alt document care dovedește calitatea de asigurat.
 • Act de identitate sau pentru copii certificatul de naștere.
 • Pentru eliberarea concediului medical – adeverință cu menționarea numărului de zile de concediu medical de care a beneficiat salariatul în ultimele 12 luni.
Vezi mai mult

Related Articles

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button