LocalStiri

Acțiune de Modernizare a Infrastructurii Urbane în Sectorul Gazelor Naturale în Barlad

   Sub coordonarea Societății de Distribuție a Gazelor Naturale (S.C. GAZ EST S.A.), cu sprijinul Societății de Administrare a Energiei Termice (S.C. APA TERM S.A.), se desfășoară în Barlad o amplă acțiune de modernizare a infrastructurii pentru furnizarea eficientă a gazelor naturale în diverse zone ale orașului.

Principalele Detalii ale Proiectului:

   Obiectivul Proiectului: Îmbunătățirea rețelei de distribuție a gazelor naturale pentru asigurarea unui serviciu de calitate către consumatorii urbani.

📍 Zonele Vizate: Loc.Chitoc; Loc.Rediu; Loc.Brodoc; Loc.Puscasi; str.Ceramicii; Str.C.Popovici, str.Poligonului, str.Podul Inalt, Bloc.40G; Str.Garii; str.Fagului; str.Metalurgiei, Bl.C1; C2; VASC1; VASC2; IAMC; HITROM; ANL1; ANL2; ANL3; BLOC TERRA TITANIA, Str.Alecu Beldiman, Str.C-tin Cihodaru; str.Petre Branzei; Bloc.Ocol Silvic.

🗓️ Perioada Lucrărilor: Între 23 noiembrie 2023, începând cu ora 07:00 și 20:00.

Descrierea Lucrărilor:

Lucrările de modernizare vor consta în înlocuirea și upgrade-ul echipamentelor și conductelor existente, pentru a asigura o distribuție sigură și eficientă a gazelor naturale în aceste zone.

  Impactul Asupra Utilizatorilor: În timpul lucrărilor, consumatorii din aceste zone pot experimenta întreruperi temporare ale alimentării cu gaze naturale. Ne cerem scuze pentru orice inconveniență cauzată și asigurăm publicul că echipele noastre depun eforturi susținute pentru finalizarea lucrărilor în cel mai scurt timp posibil.

  Informații Suplimentare: Pentru informații suplimentare sau pentru a raporta orice problemă apărută în urma acestor lucrări, vă rugăm să contactați [Numărul de telefon de contact] sau să ne scrieți la [Adresa de email de contact].

S.C. GAZ EST S.A. și S.C. APA TERM S.A. mulțumesc comunității pentru înțelegere și cooperare pe durata implementării acestor îmbunătățiri semnificative ale infrastructurii.

Vezi mai mult

Related Articles

Back to top button