LocalStiri

Anunț important de la AQUAVAS SA Vaslui – Sucursala Bârlad: Oprire programată a apei potabile în întregul oraș pe 7 septembrie 2023

Lucrări esențiale de întreținere și reparații pentru asigurarea calității serviciului de alimentare cu apă

   AQUAVAS SA Vaslui – Sucursala Bârlad aduce la cunoștință cetățenilor orașului Barlad că, în data de 7 septembrie 2023, între orele 8:00 și 19:00, va avea loc o oprire programată a apei potabile în tot orașul. Această măsură este necesară pentru a permite echipelor de intervenție să efectueze lucrări esențiale de întreținere și reparații la rețeaua de apă, asigurând astfel un serviciu de calitate și siguranța utilizatorilor.

   Lucrările planificate includ anularea conductei de oțel cu diametrul de 400 mm din strada Ion Popescu și rebranșarea utilizatorilor arondați acestei rețele. De asemenea, se va efectua o operațiune de reparare a hidranților exteriori din strada Cerbului. Aceste intervenții sunt esențiale pentru a asigura funcționarea optimă a rețelei de apă și pentru a preveni eventualele probleme în viitor.

  AQUAVAS SA Vaslui – Sucursala Bârlad își cere scuze pentru orice disconfort cauzat de această oprire temporară a apei potabile și vă îndeamnă să vă pregătiți în avans pentru această situație. Recomandăm stocarea apei pentru consumul casnic și pentru alte necesități care ar putea apărea în timpul opririi apei.

   În cazul unor situații de urgență sau a unor probleme semnalate, vă rugăm să contactați Dispeceratul Uzinei de Apă la numerele de telefon 0235/419 901 sau 0788508 841. Echipa de la Dispecerat va fi disponibilă pentru a răspunde la întrebări, reclamații sau sesizări pe tot parcursul perioadei de oprire a apei potabile.

   AQUAVAS SA Vaslui – Sucursala Bârlad mulțumește cetățenii pentru înțelegere și cooperare în această perioadă și asigură că va depune toate eforturile pentru a finaliza lucrările cât mai rapid și eficient posibil, pentru a restabili furnizarea apei potabile în oraș.

Vezi mai mult

Related Articles

Back to top button