PoliticaStiri

Barladul, orasul care merita mai mult !

   In 2024 barladenii au posibilitatea sa-si aleaga reprezentantii de care au nevoie .

    Dragi prieteni, am 55 de ani, sunt economist, dar pe cartea mea de vizită, înainte de orice, scrie că sunt bârlădean. Sunt bârlădean și sunt mândru de asta! Bârladul este orașul care mi-a dat atât de mult, în viața trăită aici și de-a lungul carierei profesionale, și căruia, cu dragoste și respect, am încercat să îi înapoiez câte ceva. Parțial, am reușit. Știu însă că pot să îi ofer mai multe. Iată un prim motiv pentru care, cu girul colegilor din Organizația Municipală PSD, am intrat în cursa internă în urma căreia va fi desemnat candidatul la funcția de primar al municipiului Bârlad.

   Un al doilea motiv, la fel de important, este experiența pe care am dobândit-o în administrație: consilier local, viceprimar interimar al municipiului Bârlad, în 2015-2016, iar din 2022, subprefect al județului Vaslui. Este un parcurs bun, dar incomplet. Orașul nostru nu are nevoie de jumătăți de măsură, ci de oameni responsabili, implicați și deschiși. Sunt principiile care mi-au ghidat activitatea de până acum, de la care nu am făcut și nu voi face niciodată rabat.

    Dar, oricât de mult te-ai dedica unui proiect, nu poți reuși dacă nu lucrezi într-o echipă. Cred în parteneriate, cred în respectul reciproc și cred în transparență. Îl văd pe viitorul primar al Bârladului ca pe o extensie a cetățenilor, ca pe o voce a nevoilor reale, nu inventate, ale unui oraș care, încă o dată spun, merită atât de mult și a primit atât de puțin!

Cu sinceritate,

Dorin Apostu

Vezi mai mult

Related Articles

Back to top button