SocialStiri

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al județului Vaslui a inițiat procesul de înscriere pentru ocuparea locurilor disponibile la concursul organizat de Facultatea de Pompieri

Dacă ai 18 ani și visezi să ai o carieră deosebită în rândul salvatorilor, te invităm să te alături echipei noastre! Ia-ți inima în dinți și înscrie-te la Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" București. Alege să îmbrățișezi această provocare și să te dedici unei profesii demne, plină de cinste și onoare.

   Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al judeţului Vaslui a deschis sesiunea de înscrieri pentru ocuparea locurilor scoase la concurs de Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București!
   Sunt disponibile 36 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐫𝐢 pentru formarea ofiţerilor cu specializarea 𝐈𝐧𝐬𝐭𝐚𝐥𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐜𝐭̦𝐢𝐢 – 𝐩𝐨𝐦𝐩𝐢𝐞𝐫𝐢, forma de învățământ cu frecvență 4 ani.
   Persoanele interesate pot trimite cererea-tip, decizia de confirmare și acceptare a condițiilor de recrutare precum și consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar, exclusiv online, pe adresa de e-mail admitere@isuvaslui.ro până în data de 𝟗 𝐢𝐮𝐥𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟑, 𝐢𝐧𝐜𝐥𝐮𝐬𝐢𝐯 𝐢̂𝐧 𝐳𝐢𝐥𝐞𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐬𝐚̂𝐦𝐛𝐚̆𝐭𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐝𝐮𝐦𝐢𝐧𝐢𝐜𝐚̆.
  Dosarul complet de recrutare 𝐯𝐚 𝐟𝐢 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐬𝐦𝐢𝐬 𝐩𝐚̂𝐧𝐚̆ 𝐥𝐚 𝐝𝐚𝐭𝐚 𝐝𝐞 𝟐𝟏 𝐢𝐮𝐥𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟑, 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟔:𝟎𝟎.
Informaţiile complete privind admiterea sunt postate pe site-urile oficiale:
Contestațiile se transmit online la adresa de e-mail: admitere@academiadepolitie.ro
    Candidații interesați pot obține informații suplimentare adresându-se Serviciului Resurse Umane al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al județului Vaslui.
Vezi mai mult

Related Articles

Back to top button