Local

Premieră la Bârlad, Motofest 2022: Experiență unică oferită de balonul cu aer cald

Motofest 2022 festivalul barladenilor ! Nu rata pe 1-2-3 Iulie in incinta Greenfield Club Barlad cele mai tari formatii de muzica live ! 

  Este vorba despre Motofest 2022, programat între 1 și 3 iulie, ce se află în acest an la cea de-a2-a ediție. Organizat la baza de agrement Greenfield Club, la fel ca si anul trecut, au fost pregatite multe suprize, dar si o premiera pentru orasul nostru, balonul cu aer cald.
   Dupa foarte multi ani de cand nu a mai concertat la Barlad, trupa Iris incepe in forta deschizand festivalul Motofest.
   Sute de iubitori a plimbărilor pe două roți din toate colturile tarii vor defila sambata, 2 iulie, de la ora 13, pe strazile orasului, iar barladenii vor putea admira frumoasele bijuterii pe doua roti.  Seara, vor concerta cei de la Compact – Paul Ciuci, Master Piece – Tribut Metallica și Bucovina

 

  „Dragi prieteni,
În premieră, la Bârlad, în cadrul celei de a doua ediții a Bikerboyz Bârlad Motorfest II oferim posibilitatea participanților la festival de a avea o experiență unica oferita de balonul cu aer cald. Nu ratați‼️. Vă așteptăm!
**Cu precizarea că,condițiile meteorologice trebuie sa fie favorabile ” 
  Biletele pentru concert se pot procura la intrare de la baza de agrement Greenfield Club, pretul fiind de 40 li pentru cele 3 zile de festival.
Vezi mai mult

Related Articles

Back to top button