NationalStiri

Sărbătorim Jandarmeria Română – Evenimente Speciale în Bârlad, Vaslui și Huși!

Și în acest an, Jandarmeria Română deschide porțile către comunitate, invitându-vă să descoperiți fascinanta lume a jandarmilor și a misiunilor lor valoroase. Sâmbătă, 30 Martie, între orele 11:00 - 15:00, sărbătorim în stil mare la parcarea Bârlad Value Centre!

  Nu ratați ocazia unică de a vă întâlni cu jandarmii și de a explora tehnica și armamentul de ultimă generație folosit în misiuni. Autospecialele impresionante vor fi prezente pentru a fi admirate și pentru a oferi o perspectivă apropiată asupra muncii lor de zi cu zi.

  Dar aventura nu se oprește aici! Duminică, 31 Martie, sunteți invitați la Parcul Copou Vaslui, același interval orar, pentru a continua sărbătoarea alături de jandarmi. Parcul se va umple de culoare și entuziasm, iar echipa Jandarmeriei vă așteaptă cu drag pentru a vă împărtăși experiențe și informații interesante.

  Și pentru cei din Huși, nu vă simțiți neglijați! Luni, 1 Aprilie, între orele 11:00 – 15:00, Parcul Rodina va fi gazda unui alt eveniment special organizat de Jandarmeria Română. Ocazia este perfectă pentru a face cunoștință cu jandarmii vasluieni și cu indrăgitul câine jandarm Ares.

  Fie că sunteți pasionați de domeniul forțelor de ordine sau că sunteți pur și simplu curioși, aceste evenimente vă oferă oportunitatea de a cunoaște mai bine munca și implicarea jandarmilor în comunitate. Așa că vă invităm să vă alăturați acestei sărbători pline de surprize, zâmbete și distracție!

Vezi mai mult

Related Articles

Back to top button