LocalStiri

Viitorii rezerviști voluntari își depun Jurământul Militar la Regimentul 52 Artilerie ‘General Alexandru TELL

26 ianuarie 2024 - Astăzi, într-un moment deosebit de emoționant și solemn, viitorii rezerviști voluntari din cadrul Regimentului 52 Artilerie "General Alexandru TELL" și ai Batalionului 83 ROT "Bogdan I" și-au exprimat devotamentul față de țară prin depunerea Jurământului Militar.

  Activitatea, marcată de solemnitate și tradiție, a debutat cu intonarea Imnului Național, subliniind astfel importanța și solemnitatea acestui act de patriotism. Participanții au avut ocazia de a fi însoțiți de un serviciu religios, aducând astfel un caracter sacru jurământului militar.

  Momentul culminant al ceremoniei a fost depunerea Jurământului Militar, un angajament solemn și profund înțeles, prin care tinerii rezerviști s-au dedicat cu inimă și suflet serviciului militar sub drapelul țării.

  În cadrul evenimentului, colonelul Florin COTEȚ, comandantul Regimentului 52 Artilerie „General Alexandru TELL”, a împărtășit cu cei prezenți însemnătatea și responsabilitatea ce decurg din acest act de conștiință. A subliniat că depunerea Jurământului Militar nu este doar un simplu gest formal, ci o legătură puternică și durabilă cu patria, un act de referință în cariera militară.

Vezi mai mult

Related Articles

Back to top button