Local

Investitie de 500.000 de lei pentru Grădina Publică

Primarul municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, informează că, de astăzi, în Grădina Publică se vor executa lucrări de modernizare a sistemului de iluminat public.

    Conform contractului, investiția, care are o valoare de circa 500.000 lei, cu TVA, prevede înlocuirea a 37 de stâlpi de iluminat cu 89 de aparate de iluminat de diferite puteri.

„În completarea lucrărilor pe care le-am făcut în Grădină, și mă refer aici la montajul unui sistem de irigație modern, înlocuirea băncilor și coșurilor de pe alei și altele, demarăm, astăzi, lucrările de modernizare a sistemului de iluminat. Cel vechi era mai mult decât depășit și trebuia să intervenim, mai ales în perspectiva demarării unui alt proiect ambițios, care prevede lucrări de reabilitare pe o suprafață foarte mare din Grădină. Este o oază de verdeață la care bârlădenii țin foarte mult și care merită toată atenția noastră”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

    Termenul de execuție este de patru luni, cel de garanție de 60 de luni iar finanțarea proiectului este asigurată de la bugetul local.

Sursa : Biroul de Presă și Relații Publice al Primăriei Municipiului Bârlad
Vezi mai mult

Related Articles

Back to top button