Social

Haos în Bârlad și în toată țara. Cozi kilometrice la benzinării: zeci de șoferi au blocat traficul pentru a alimenta !

Noi vești proaste pentru șoferii români și nu numai pentru ei. Benzina și motorina au atins noi prețuri record, iar acest fapt atrage noi scumpiri în lanț la toate categoriile de mărfuri și produse.

    Barilul de petrol pe piaţa europeană a depăşit luni, 130 de lei şi se va tranzacţiona, marţi, cu 125 de dolari, pe fondul invadării Ucrainei de către Rusia.

 

    Traficul este paralizat în Bârlad, dar și în mai multe orașe din țară după ce prețurile la carburanți au explodat în cursul după-amiezei. Mai mult decât atât, în mediul online a apărut un zvon conform căruia, prețurile vor urca până la 11-12 lei pe litru. Astfel că, în această seară, mai multe benzinării din Bârlad au fost luate cu asalt de șoferi, iar în anumite zone au fost blocate benzi de circulație de cei care așteptau să alimenteze la benzinării.  Specialiștii afirmă că scumpirile resimțite în țara noastră sunt în strânsă legătură cu tensiunile din Ucraina.

    Preţul carburanţilor în România a depăşit în aceste zile pragul de 8 lei pe litru, arată datele analizate de Agerpres pe baza Monitorului Preţurilor la Carburanţi, aplicaţie lansată de Consiliul Concurenţei.

Vezi mai mult

Related Articles

Back to top button