LocalStiri

Accident Grav la 7 Case: Autocamion Răsturnat Pe DN24

   O situație de urgență a avut loc astăzi în zona localității 7 Case, unde un autocamion încărcat cu pământ s-a răsturnat pe Drumul Național 24. Incidentul a avut ca rezultat blocarea traficului pe un sens, iar autoritățile intervin pentru gestionarea situației.

  Din primele informații disponibile, un singur pasager, neîncarcerat și conștient, a fost identificat ca victimă a accidentului. Echipajele de intervenție ale Detașamentului de Pompieri Vaslui 1 au fost rapid mobilizate, aducând cu ele o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare grea și o ambulanță SMURD tip B2 (EPA). Zece militari s-au alăturat eforturilor de salvare.

  La fața locului, autocamionul era răsturnat în afara carosabilului, iar o mică parte din încărcătura de pământ s-a dispersat pe șosea. De asemenea, lichide combustibile au fost detectate scurse pe DN24. Conducătorul auto, deși conștient, prezenta un mic traumatism facial. A primit primul ajutor în ambulanța SMURD, însă a decis ulterior să refuze transportul la o unitate medicală.

  Echipajele de pompieri au intervenit eficient, asigurând măsuri de prevenire și stingere a incendiului, îndepărtând pământul de pe șosea și curățând carosabilul de lichidele combustibile. Autoritățile recomandă precauție în zonă, iar traficul va fi restricționat pe perioada intervenției pentru reluarea normală a circulației.

Vezi mai mult

Related Articles

Back to top button