LocalStiri

Accident grav pe DE581: 4 victime transportate de urgență la spital

Evenimentul rutier a implicat două autoturisme, un autocamion și cinci persoane, dintre care trei femei și doi bărbați.

   Detașamentul de pompieri din Vaslui a fost mobilizat pentru a interveni într-un accident rutier care a avut loc pe DE 581, în zona Șapte Case, comuna Costești. Echipa de intervenție a fost alcătuită dintr-o autospecială de stingere cu apă și spumă, echipată cu modul pentru descarcerare și deblocare, o autospecială pentru descarcerare, două ambulanțe SMURD și echipaje specializate. Scopul intervenției a fost asigurarea securității în zonă și aplicarea măsurilor de prevenție și intervenție în situații de urgență (PSI). De asemenea, au efectuat evaluarea victimelor, acordarea de prim ajutor și transportul acestora la o unitate medicală specializată.

    La sosirea echipajelor de intervenție, s-au descoperit două autoturisme avariate și cinci persoane care aveau nevoie de asistență. Înainte ca pompierii să ajungă la locul incidentului, cei cinci implicați în accident s-au autoevacuat. Toate cele cinci persoane implicate au fost examinate și li s-au acordat îngrijiri medicale. Mai târziu, patru dintre victime (un bărbat și trei femei) au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, având multiple contuzii. Cea de-a cincea persoană implicată în accident a primit asistență medicală la fața locului, dar a refuzat să fie dusă la spital.

   Se efectuează o anchetă pentru a determina cauza și circumstanțele producerii acestui accident rutier de către polițiști.

Vezi mai mult

Related Articles

Back to top button