LocalStiri

Accident Rutier Între Sârbi și Costești: Autocar Răsturnat din Cauza Zăpezii

   Un autocar plin cu pasageri s-a răsturnat pe șosea, iar autoritățile sunt mobilizate pentru a face față situației critice.

  Accidentul a avut loc pe fondul condițiilor meteorologice severe, unde zăpada în cantități semnificative a dus la pierderea controlului autocarului, culminând cu răsturnarea acestuia. Pasagerii aflați la bord au fost supuși unei experiențe traumatice, iar echipajele de intervenție s-au mobilizat imediat pentru acordarea asistenței medicale și gestionarea situației de urgență.

  La fața locului au fost trimise patru ambulanțe SMURD cu echipaje specializate în prim ajutor, inclusiv o ambulanță SMURD tip C1, echipată pentru terapie intensivă mobilă. O autospecială pentru transportul personalului și pentru gestionarea situațiilor cu victime multiple (ATPVM) contribuie la coordonarea eforturilor de salvare.

   Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui a răspuns apelului de urgență cu patru ambulanțe proprii, iar un Punct Medical Avansat (PMA) a fost desfășurat pentru a asigura îngrijirea adecvată a victimelor. Eforturile de salvare beneficiază și de prezența a trei autospeciale de stingere, dotate cu module pentru descarcerare/deblocare, o autospecială dedicată operațiunilor de descarcerare și două autospeciale de intervenție și comandă.

  În urma accidentului, circulația în zona respectivă este momentan întreruptă, iar autoritățile depun eforturi considerabile pentru restabilirea condițiilor normale de trafic. Echipele de intervenție se confruntă cu provocări semnificative din cauza condițiilor meteo dificile.

 

Vezi mai mult

Related Articles

Back to top button