NationalStiri

APELAŢI 112 DACĂ VEDEŢI ACEASTĂ PERSOANĂ!

  La data de 25 septembrie 2023, ora 19:20, Poliția Municipiului Bârlad a primit o sesizare de urgență referitoare la dispariția lui Albert-Constantin Berbece, în vârstă de 25 de ani. Tânărul a dispărut la data de 21 septembrie 2023, când a părăsit voluntar locul său de muncă din stațiunea turistică Eforie Nord, județul Constanța.

  Familia și autoritățile sunt profund îngrijorate de acest incident, deoarece Albert-Constantin Berbece nu a mai revenit la domiciliu și nici nu a contactat membrii familiei sale de atunci. Sesizarea a fost făcută de către membrii familiei sale la Poliția Municipiului Bârlad, iar autoritățile au demarat imediat investigațiile pentru găsirea tânărului și aducerea lui în siguranță la domiciliu.

  Albert-Constantin Berbece are 25 de ani și a fost ultima dată văzut în stațiunea turistică Eforie Nord din județul Constanța, unde lucra. Este esențial să se găsească cât mai rapid posibil și să fie adus în siguranță acasă.

  Cei care dețin informații despre dispariția lui Albert-Constantin Berbece sau au observat ceva suspect sunt rugați să apeleze numărul de urgență 112 și să ofere orice informație care ar putea ajuta la găsirea lui. Fiecare informație este crucială și poate contribui la aducerea tânărului în siguranță la familia sa.

   Îndemnăm comunitatea să fie vigilentă și să acționeze prompt în această situație de urgență. Găsirea lui Albert-Constantin Berbece este o prioritate și necesităm ajutorul și sprijinul tuturor pentru a aduce liniștea în această familie îngrijorată.

Vezi mai mult

Related Articles

Back to top button