LocalStiri

Avansările Lucrărilor la Varianta Ocolitoare Bârlad: Imagini și Detalii de pe Șantier

În județul Vaslui, lucrările la Varianta Ocolitoare Bârlad sunt în plină desfășurare, iar imagini recente de pe șantier ne arată progresele notabile înregistrate. Pe breteaua de intrare în municipiul Bârlad dinspre Tecuci, muncitorii au început deja așternerea stratului de uzură, un pas esențial pentru finalizarea acestui proiect de infrastructură.

  În paralel cu așternerea stratului de uzură, echipele continuă să lucreze intens la alte elemente specifice etapei de finalizare a proiectului. Printre acestea se numără amenajarea accesurilor, montarea parapetului metalic, instalarea indicatoarelor rutiere și realizarea marcajelor rutiere. Toate aceste activități sunt cruciale pentru asigurarea siguranței și fluidității traficului odată ce varianta ocolitoare va fi deschisă circulației.

  Varianta Ocolitoare Bârlad are o lungime totală de 11,28 km și este realizată de o asociere de firme specializate în construcții de infrastructură: SC Tehnic Asist SRL, SC X – Way Infrastructure SRL și SC Concelex SRL. Valoarea totală a contractului pentru acest proiect se ridică la suma de 132.050.652,68 lei, fără TVA.

  Finalizarea Variantei Ocolitoare Bârlad este așteptată cu nerăbdare de locuitorii din zonă, dar și de toți cei care tranzitează județul Vaslui. Acest proiect va contribui semnificativ la decongestionarea traficului din municipiul Bârlad, reducând timpul de călătorie și îmbunătățind siguranța rutieră. De asemenea, va facilita accesul rapid și eficient către Tecuci și alte localități importante din regiune.

Sursa : DRDP Iasi Oficial

Vezi mai mult

Related Articles

Back to top button