Local

Bârladul are inca 12 strazi racordate la reteaua de gaze naturale

Primarul Municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, informează că, recent, s-au finalizat lucrările de extindere a rețelei de gaze naturale a orașului pe un număr de 12 străzi.

     Proiectul a fost implementat și realizat în parteneriat cu furnizorul local de gaze naturale. Străzile pe care s-au făcut lucrări sunt Veteranilor, Fundătura Alexandru Vlahuță, Gladiolelor, Ioan Slavici, Dochia, Dimitrie Cantemir, Zefirului, Fundătura Trei Ierarhi, Iuliu Maniu, Constantin Costache, Titu Maiorescu și Veronica Micle. Lungimea totală a rețelei de alimentare cu gaze naturale a crescut, astfel, cu peste 4,6 kilometri.
„Actualmente, pe cele 12 străzi conductele au fost montate iar din acest proiect mai este de refăcut doar trama stradală și trotuarele. Beneficiarii acestui nou proiect ar trebui să înceapă de pe acum demersurile de racordare, în vederea obținerii avizelor necesare cât mai repede posibil. Sprijinul de la nivel local oferit bârlădenilor pentru racordarea la rețeaua de gaze naturale a orașului va continua și în viitor, întrucât mai avem în vedere lucrări similare și în cursul anului viitor, pe alte străzi care nu au fost încă racordate la rețea”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

    Investiția are o valoare totală de 621.697, 51 lei, cu TVA, din care operatorul de gaz va participa cu suma de 254.895,98 lei iar diferența de 366.801,53 va fi acoperită de la bugetul local.

 

Sursa : Biroul de Presă și Relații Publice al Primăriei Municipiului Bârlad

Vezi mai mult

Related Articles

Back to top button