LocalSanatateStiri

Colaborare de succes între Serviciul de Ambulanță Județean Vaslui și Clinica Recumed

  Într-o inițiativă menită să îmbunătățească pregătirea personalului medical mediu și auxiliar, Serviciul de Ambulanță Județean Vaslui a organizat în perioada 16 – 31 martie o serie de cursuri de resuscitare cardiopulmonară în colaborare cu Clinica Recumed. Această colaborare reprezintă un pas important în asigurarea unei intervenții medicale eficiente și prompte în situații de urgență.

  Cursurile au fost concepute pentru a oferi participanților atât informații teoretice esențiale, cât și demonstrații practice relevante privind acordarea primului ajutor persoanelor aflate în stare critică. Prin intermediul medicilor formatori și a voluntarilor implicați, personalul din cadrul Clinicii Recumed a avut ocazia să își consolideze cunoștințele și abilitățile în domeniul resuscitării cardiopulmonare, element esențial în salvarea vieților.

  Această inițiativă nu ar fi fost posibilă fără efortul și dedicarea tuturor celor implicați. Atât echipa Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, cât și personalul Clinicii Recumed au demonstrat un angajament deosebit în promovarea unei pregătiri medicale de înaltă calitate și în asigurarea unei intervenții medicale prompte și eficiente în comunitate.

„Mulțumim tuturor celor implicați pentru efortul depus și pentru contribuția adusă în dezvoltarea competențelor noastre în domeniul medical. Colaborarea noastră este un exemplu elocvent al beneficiilor aduse de parteneriatele între instituțiile medicale, iar rezultatele acestor cursuri vor fi cu siguranță vizibile în îmbunătățirea calității serviciilor medicale oferite comunității noastre”, a declarat un reprezentant al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui

Vezi mai mult

Related Articles

Back to top button