Administratie

Dupa patru luni de la învestirea în funcție, subprefectul Dorin Apostu afirmă: „Bârladul rămâne în inima mea!”

,,Nu mă atrage în mod deosebit ideea de a-mi face un raport de activitate clasic. Activitatea mea, ca de altfel a tuturor colegilor din Prefectura Vaslui, este una transparentă; suntem ușor de găsit, suntem permanent prezenți și în dialog constant cu oamenii – și nu mă refer doar la programul de audiențe, formula consacrată prin care orice cetățean poate interacționa cu noi. De altfel, ușa mea este mereu deschisă”, declară  Dorin Apostu.

     Deși este „proaspăt” în funcție, domnul subprefect coordonează atent activitatea  colegilor din  Instituția Prefectului Județului, a Serviciului Permise și Înmatriculări Auto și Pașapoartele arătând deschidere în toate palierele activității sale.

  „Cu privire la acest din urmă serviciu, vă pot spune că au fost făcute toate demersurile necesare astfel încât, în scurt timp, să redeschidem punctul de lucru de la Bârlad. Acest subiect apare frecvent în dialogul cu cetățenii, iar redeschiderea biroului de la Bârlad va duce la o reducere a presiunii pe lucrătorii de acolo și, în scurt timp, la fluidizarea eliberării documentelor”, expune subprefectul, subliniind faptul că bârlădenii merită servicii cât mai bune.

   În aceste patru luni, domnul subprefect Dorin Apostu a avut o susținută activitate  în viața socială și  culturală a Bârladului, având inițiativa, luând parte și chiar implicându-se în organizarea unor evenimente semnificative pentru municipiul ale cărui sarcini le-a gestionat în calitate de viceprimar:  „Am fost foarte mulțumit să văd că Zilele Culturale ale Bârladului, repreintă o carte de vizită cu care ne mândrim de ani și ani de zile, în 2022, au adus „recuperarea”, dacă pot spune așa, a unui monument de arhitectură emblematic pentru orașul nostru,  “Casa Sturdza” și reintroducerea lui în circuitul muzeal.”  De asemenea, a participat la festivitatea de premiere organizată pentru absolvenții  Liceului Teoretic „Mihai Eminescu”, promoția 2022, unde, pentru câțiva ani, a profesat ca dascăl.  Însă, ca fost sportiv de performanță, ca om care a iubit și iubește sportul cu balonul oval, cea mai emoționantă manifestare la care am participat a fost Gala vechilor glorii ale rugby-ului bârlădean. Pentru mine, a fost și un moment al adevărului: am subliniat, în scurta mea intervenție, meritul esențial pe care l-a avut domnul Constantin Constantinescu, fostul primar al orașului, în dăinuirea acestui sport de tradiție în Bârlad”, a mai spus Dorin Apostu.

 Alaturi de Ovidiu Tonita la ,,60 Ani de Rugby la Barlad” – 2016

Vezi mai mult

Related Articles

Back to top button