LocalSocialStiri

Etapa a doua a Campionatului Național de Automodele are loc la Vaslui

În perioada aceasta, municipiul Vaslui este gazda celei de-a doua etape a Campionatului Național de Automodele. Evenimentul adună în competiție cele mai bune cinci echipe din țară, care se vor întrece în trei clase de concurs atât pe echipe, cât și la nivel individual.

  Competiția este structurată în jurul a trei clase principale de automodele: 1/12 EB, 1/12 Track și 1/10 Track GT. Fiecare dintre aceste clase pune la încercare abilitățile și tehnicile piloților, oferind spectacol de neratat pentru pasionații de acest sport.

  În prima etapă a Campionatului Național, echipa Palatului Copiilor Vaslui s-a impus ca lider, demonstrând un nivel înalt de pregătire și determinare. La individual, Radu Tudor a fost protagonistul competiției, obținând două titluri de campion național în clasele 1/28 MINI Z Stock și 1/28 MINI Z Modified, precum și un titlu de vicecampion național în clasa 1/18 Track.

  Concurența este acerbă, iar lupta pentru titlul de campion se anunță una palpitantă. Fanii sportului și iubitorii de automodele sunt invitați să se alăture evenimentului și să trăiască alături de piloți intensitatea și pasiunea acestui sport fascinant.

  Campionatul Național de Automodele continuă să aducă în prim-plan talentul și dedicarea sportivilor din România, oferind o platformă unică pentru a demonstra abilitățile și a promova acest sport captivant în rândul publicului larg.

Vezi mai mult

Related Articles

Back to top button