LocalSanatateStiri

Spitalul Nou din Bârlad se Extinde cu o Secție de Îngrijiri Paliative

Cu o deschidere modestă și un angajament profund față de îngrijirea pacienților, Spitalul Nou din Bârlad anunță inaugurarea unei secții noi și esențiale: îngrijiri paliative. Cu un total de 21 de paturi împărțite în cinci saloane, această nouă secție, situată la etajul trei al spitalului, își va primi pacienții începând cu luna mai.

  Noua secție este pregătită să ofere un nivel ridicat de confort și îngrijire medicală de calitate. Fiecare salon este echipat cu o toaletă proprie și facilități speciale, inclusiv elevatoare și o cadă adaptată pentru pacienții cu dizabilități. În plus față de echipamentul medical esențial, secția va dispune și de personal specializat pentru a oferi îngrijire holistică, luând în considerare aspectele psihologice, spirituale și sociale ale pacienților.

  Această inițiativă vine ca răspuns la nevoile crescânde ale comunității în ceea ce privește îngrijirea pacienților cu boli cronice progresive. Eforturile noii echipe, formată din asistente, infirmiere și personal specializat, sub conducerea medicului Ovidiu Ciobotaru, sunt îndreptate spre asigurarea unei îngrijiri umane și profesionale de înaltă calitate.

  Deschiderea acestei secții reprezintă un pas important către îmbunătățirea serviciilor medicale disponibile în Bârlad și demonstrează angajamentul spitalului față de îngrijirea pacienților în nevoie.

Vezi mai mult

Related Articles

Back to top button