Local

Grav accident în localitatea Sârbi, se circula alternativ pe un singur sens

Pompierii militari au descarcerat un bărbat, victima fiind preluată de echipajul ambulanței SAJ. Șoferul tractorului primește primul ajutor în cea de-a doua ambulanță SAJ. În acest moment, pompierii asigură măsurile PSI specifice în astfel de cazuri.

   Pompierii intervin în localitatea Sârbi, comuna Banca . Un bărbat a fost descarcerat, după care a fost preluat de echipajul unei ambulanțe aparținând SAJ Vaslui .  Din cauza scurgerilor de combustibil, în acest moment, circulația rutieră este întreruptă pe ambele sensuri . Unul dintre echipajele de pompieri s-a deplasat în zona producerii accidentului, direct de la o intervenție unde au lichidat un incendiu izbucnit la un cap tractor .

    Pompierii bârlădeni intervin cu o autospecială pentru descarcerare și o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare) pentru asigurarea măsurilor PSI, descarcerarea/deblocarea, evaluarea și acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier produs pe DE 581, în localitatea Sârbi, comuna Banca. În accident sunt implicate două autovehicule: un autoturism de transport marfă și un tractor încărcat cu furaje. La intervenție participă și două ambulanțe aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad.
La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite două autoturisme avariate și două victime, una dintre acestea fiind încarcerată. Din tractor se scurge combustibil, circulația fiind întreruptă pe ambele sensuri.

Acțiunea este în desfășurare.

 

  1. Sursa : ISU Vaslui
Vezi mai mult

Related Articles

Back to top button