Local

Un incendiu a distrus doua case in localitatea Corni Albesti

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu care a cuprins două locuințe din localitatea Corni Albești, comuna Albești.

La fața locului au mai intervenit SVSU Albești și o ambulanță tip B aparținând SAJ Vaslui.
La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la două case (una dintre acestea era nelocuită, iar cea de-a doua se afla în conservare) și două anexe gospodărești, existând pericol de propagare la o locuință din apropiere. Pe timpul intervenției, proprietarul locuinței a avut nevoie de îngrijiri medicale, acesta înhalând o cantitate mică de fum și având probleme cardiace. După acordarea primului ajutor și monitorizare, bărbatul în vârstă de 62 ani a refuzat transportul la spital.

După aproximativ trei ore, incendiul a fost lichidat.
Au ars cele două case, bunurile din acestea, un depozit pentru porumb, documente și o sumă de bani (după declarația proprietarului, circa 15.000 lei).
A fost salvată o locuință și o anexă gospodărească.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la o consolă și la tabloul electric al uneia dintre case.

 

Sursa : ISU Vaslui

Vezi mai mult

Related Articles

Back to top button