LocalStiri

Întrerupere Temporară a Alimentării cu Gaz Natural în Simila și Zorleni pe 21 Septembrie

   Compania Delgaz Grid, furnizorul de servicii de distribuție a gazelor naturale, a anunțat o întrerupere temporară a distribuției de gaze naturale în localitățile Simila și Zorleni, în data de joi, 21 septembrie. Această întrerupere este necesară pentru remedierea unui defect în sistemul de distribuție.

  Suspendarea alimentării cu gaze naturale este programată să aibă loc între orele 08:30 și 17:00 în data menționată. Zonele afectate includ mai multe străzi din Simila și Zorleni, din județul Vaslui.

   Delgaz Grid solicită consumatorilor să închidă toate focurile pe perioada acestei întreruperi temporare. După reluarea distribuției gazelor naturale, li se recomandă consumatorilor să supravegheze îndeaproape arderea gazelor timp de 30 de minute.

   În cazul în care consumatorii detectează mirosul specific al gazului, sunt încurajați să anunțe imediat dispeceratul de urgență al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele rețele de telefonie fixă și mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din rețeaua Telekom și cu tariful operatorului din toate celelalte rețele de telefonie).

   Compania Delgaz Grid își exprimă regretul pentru orice disconfort creat și mulțumește clienților pentru înțelegere și colaborare în această perioadă de mentenanță.

Vezi mai mult

Related Articles

Back to top button