LocalStiri

Tragedie în Zona Brăhășoaia: Pompierii Vasluieni intervin rapid la un accident feroviar cu două victime decedate

Un accident de proporții tragice s-a produs în localitatea Brăhășoaia, comuna Ștefan cel Mare, unde un tren InterRegio 1664 (Iași-București) a intrat în coliziune cu un atelaj hipo, rezultând decesul a doi oameni - un copil de 13 ani și un bărbat în vârstă de 30 de ani

La fața locului a intervenit prompt Detașamentul de Pompieri Vaslui, cu o echipă specializată și un impresionant arsenal de mijloace: autospecială pentru descarcerare grea, autospecială de stingere cu apă echipată cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD tip C1, specializată în terapie intensivă mobilă.

Accidentul a avut loc la trecerea la nivel cu calea ferată de pe drumul comunal (DC) 109, unde atelajul hipo a fost târât pe calea ferată aproximativ 250 de metri, după impactul devastator. O ambulanță tip B de la SAJ Vaslui s-a alăturat intervenției, încercând să ofere ajutor în această situație tragică.

Autoritățile continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs acest accident îngrozitor și pentru a lua măsurile necesare pentru prevenirea unor evenimente similare în viitor. Comunitatea locală și întreaga regiune este profund șocată și îndurerată de pierderea celor doi indivizi înfloreați în viață, iar gândurile tuturor sunt îndreptate către familiile acestora în aceste momente de tristețe și suferință.

Vezi mai mult

Related Articles

Back to top button