LocalPublicitateSocialStiri

MotorFest 2024 la Bârlad: Festivalul Anului pentru Motocicliștii din Toată Țara!

Muzică Live, Street Food și Distracție Non-Stop la Bârlad, pe 5-6 Iulie!

În primul weekend din luna iulie, orașul Bârlad va vibra pe ritmuri de rock, folk și metal la cea de-a IV-a ediție a îndrăgitului Festival „MotorFest”. Organizat de Clubul „Bikerboyz” Bârlad, acest eveniment anual reunește motocicliști și amatori de distracție din întreaga țară, promițând două zile de neuitat, pline de muzică live, activități captivante și delicii culinare.


Pe 5 și 6 iulie, terenurile de antrenament ale Stadionului de rugby „Rulmentul” se vor transforma într-un epicentru al distracției, cu spectacole susținute de formații de renume precum Direcția 5, Fără Zahăr, Partizan și The Zoo (tribute Scorpions). Serile se vor încheia în jurul focului de tabără, alături de folk-istul Codruț Susnea, creând o atmosferă magică și intimă pentru toți participanții.

  MotorFest 2024 nu înseamnă doar muzică excelentă. Organizatorii au pregătit o gamă variată de activități pentru motocicliști și pasionați de motociclete. Participanții vor putea să se bucure de zone de camping confortabile, să deguste produse „Street Food” și să participe la concursuri cu premii surpriză. Atmosfera de festival va fi completată de un bar mobil cu băuturi fresh și cool, perfecte pentru zilele călduroase de vară.

  Line-up-ul acestui an este unul impresionant, cu peste 12 trupe care vor urca pe scenă pentru a oferi spectacole memorabile. De la pop și folk, la rock și metal, fiecare seară va aduce ceva nou și captivant pentru toți iubitorii de muzică.

  Nu doar muzica va atrage participanții la MotorFest 2024. Bucătarii renumiți ai food truck-urilor din întreaga țară vor fi prezenți pentru a oferi preparate culinare delicioase, potrivite pentru toate gusturile. Fie că preferi mâncarea dulce sau sărată, festivalul promite să satisfacă cele mai exigente papile gustative.

  Clubul „Bikerboyz” Bârlad a promis că această ediție va fi una specială, cu multe surprize pentru participanți. „Așteptăm cei mai pofticioși festivalieri pentru a crea amintiri împreună și pentru a ne distra alături de prieteni, amplificând la maxim experiența street food la festivalul MotorFest 2024. Vino să guști din toate!”, îndeamnă organizatorii.

  Festivalul va avea loc pe Stadionul de rugby „Rulmentul” din Bârlad, iar prețul biletelor este de 50 lei pentru cele două zile de festival. Nu rata ocazia de a participa la unul dintre cele mai așteptate evenimente ale verii și de a te bucura de o experiență unică, alături de prieteni și motocicliști din toată țara.

  Pregătește-te pentru MotorFest 2024 – locul unde pasiunea pentru motociclete și muzica bună se întâlnesc pentru a crea amintiri de neuitat!

Vezi mai mult

Related Articles

Back to top button