AdministratieStiri

Oportunitate de carieră în domeniul psihologiei aplicate în securitatea națională: Ministerul Afacerilor Interne anunță deschiderea concursului pentru ocuparea unor poziții de ofițer specialist

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) al României a anunțat recent deschiderea unui concurs pentru ocuparea unor poziții de ofițer specialist în domeniul psihologiei aplicate în securitatea națională. Acest anunț reprezintă o oportunitate de carieră semnificativă pentru absolvenții de studii superioare sau universitare în psihologie sau asimilate.

  Potrivit cerințelor MAI, persoanele interesate trebuie să fie absolvente de studii superioare de lungă durată sau de studii universitare de licență, cu diplomă în specializarea psihologie sau domenii similare. De asemenea, candidații trebuie să dețină un atestat de liberă practică eliberat de Colegiul Psihologilor din România în specialitatea „psihologie aplicată în domeniul securității naționale”.

   Cererea de înscriere și declarația de confirmare a cunoașterii și acceptării condițiilor de recrutare trebuie să fie transmise în format PDF, până la data de 15 mai 2024, inclusiv. Documentele trebuie să fie scanate lizibil și trimise la adresa de e-mail: resurseumane@jandarmeriau.ro. Un aspect important este că cererile pot fi trimise și în zilele de sâmbătă și duminică, pentru a oferi flexibilitate candidaților.

  Termenul limită pentru depunerea dosarului complet este 21 mai 2024.

  Pentru informații suplimentare, candidații sunt îndemnați să acceseze link-ul disponibil pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne: https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=1930.

   Această oportunitate reprezintă un pas important în dezvoltarea și consolidarea expertizei în domeniul securității naționale și oferă absolvenților specializați în psihologie șansa de a-și aplica cunoștințele într-un context vital pentru societatea românească.

Vezi mai mult

Related Articles

Back to top button