AdministratieSocialStiri

Oportunități de Formare pentru Subofițeri în Activitate – 105 Locuri Disponibile

Ministerul Apărării Naționale a anunțat disponibilitatea a 105 locuri pentru Cursul de formare a subofițerilor în activitate. Aceste locuri sunt distribuite între două centre de instruire, oferind astfel multiple opțiuni pentru candidați.

   Școala de Instruire pentru Comunicații, Tehnologia Informațiilor și Apărare Cibernetică din Sibiu (TEHNOLOGIA INFORMAȚIEI) pune la dispoziție 35 de locuri. Candidații trebuie să se înscrie până la data de 10 noiembrie 2023, iar probele de selecție vor avea loc în perioada 3 iulie – 24 noiembrie 2023.

   De asemenea, Centrul de Perfecționare Medico-Militară din Sibiu (SANITAR) oferă impresionante 70 de locuri. Termenul limită pentru înscriere este aceeași cu cel pentru Școala de Instruire pentru Comunicații, respectiv 10 noiembrie 2023. Procesul de selecție pentru această opțiune include etapele de susținere a probelor de selecție în perioada 30 octombrie – 17 noiembrie 2023, examinare medicală între 6 și 24 noiembrie 2023, cu termen final de întocmire a dosarelor de candidat la data de 29 noiembrie 2023, și data susținerii admiterii la 14 decembrie 2023.

  Candidații eligibili pot proveni din rândul SGP (Subofițeri cu Grad de Profesionist) în activitate sau în rezervă, precum și din rândul civililor, indiferent dacă fac parte din cadrul sau din afara Ministerului Apărării Naționale.

  Pentru detalii exhaustive privind condițiile și criteriile de recrutare și selecție, puteți accesa pagina oficială a Ministerului Apărării Naționale la următorul link: www.recrutaremapn.ro/criteriigs.php.

  Înscrierile se pot realiza fie online, accesând https://www.recrutaremapn.ro/signupform.php, fie personal, prin vizitarea biroului de informare-recrutare din centrul militar al județului/sectorului în care candidații își au domiciliul. Detalii suplimentare privind adresele și numerele de telefon ale birourilor pot fi găsite la www.recrutaremapn.ro/contactbir.php.

(Foto: Ministerul Apărării Naționale) #ArmataRomâniei #subofiter #curs #formare

Vezi mai mult

Related Articles

Back to top button