LocalStiri

Victimă Încarcerată Salvată de Pompierii Vasluieni în Accidentul Rutier din Muntenii de Jos

Într-o intervenție promptă și eficientă, pompierii din cadrul Detașamentului Vaslui au salvat un bărbat implicat într-un accident rutier în localitatea Muntenii de Jos.

   Ieri seară, echipajele de intervenție au primit un apel de urgență despre un accident rutier în care era implicat un singur autoturism și o persoană blocată în mașină. Când au ajuns la locul incidentului, pompierii au văzut un tânăr de 21 de ani într-o situație dificilă, cu răni grave și pierderea conștienței. Cu ajutorul echipamentelor speciale și a experienței lor, pompierii au reușit să scoată victima din mașina avariată și să-i acorde primul ajutor până când ambulanța SMURD a ajuns.

   După ce starea lui de sănătate a fost stabilizată, victima a fost dusă la Spitalul Județean de Urgență Vaslui pentru îngrijiri medicale suplimentare. În același timp, pompierii au gestionat și o situație de urgență cauzată de o țeavă de gaz spartă, luând măsuri pentru a preveni alte incidente. În prezent, poliția investighează pentru a afla cauza exactă a accidentului rutier.

  Această intervenție rapidă și bine organizată arată încă o dată cât de importantă este pregătirea și profesionalismul pompierilor, care sunt mereu pregătiți să intervină în astfel de situații de urgență pentru a salva vieți și a proteja comunitatea.

Vezi mai mult

Related Articles

Back to top button