LocalStiri

Anunț important: Oprire programată a apei în Barlad pe 03.08.2023 între orele 8:30 -16:00

Echipa Aquavas SA Vaslui – Sucursala Barlad își cere scuze pentru eventualele neplăceri cauzate de această oprire temporară a apei și asigură locuitorii că se vor depune toate eforturile pentru finalizarea lucrărilor în cel mai scurt timp posibil, astfel încât furnizarea normală a apei să fie reluată cât mai repede.

OPRIRE TEMPORARĂ A APEI ÎN BARLAD PENTRU LUCRĂRI DE CONEXIUNE LA REȚELELE NOI DE APĂ

    Aquavas SA Vaslui – Sucursala Barlad aduce la cunoștința locuitorilor din municipiul Barlad că, în data de 03.08.2023, între orele 8:30 – 16:00, va fi necesară întreruperea furnizării apei în întregul oraș. Această măsură este luată în vederea executării unor importante lucrări de conexiune la rețelele noi de apă, care vor îmbunătăți infrastructura și asigura o distribuție mai eficientă a apei în oraș.

   Lucrările vor fi realizate de către S.C. Motris Bacău și vor viza zonele de pe strada Nicolae Bălcescu, la intersecția cu strada Sublocotenent Pogonat, precum și pe strada Siret, la intersecția cu strada Vasile Pârvan.

  Pentru orice reclamații sau sesizări referitoare la această oprire temporară a apei, cetățenii sunt rugați să contacteze Dispeceratul Uzinei de Apă la numerele de telefon 0235/419 901 sau 0788 508 841.

 

 

Sursa: Aquavas S.A

 

Vezi mai mult

Related Articles

Back to top button