SocialStiri

Ceremonia de sfințire a noii biserici din Bujoreni, programată pe 10 Septembrie 2023, aduce bucurie și spiritualitate comunității locale.

"Cu o bucurie imensă, vă chemăm să fiți alături de noi Duminică, 10 Septembrie 2023, pentru a celebra cu toată inima sfințirea Bisericii noastre noi, dedicate "Acoperământul Maicii Domnului" și "Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil" din cadrul Mănăstirii noastre."

   Această ceremonie deosebită va fi oficiată de către Preasfințitul Părinte IGNATIE, Episcopul Hușilor, împreună cu Preasfințitul Părinte GALACTION, Episcopul Alexandriei și Teleormanului, și Preasfințitul Părinte AMBROZIE, Episcopul Giurgiului, înconjurați de un sobor de preoți și diaconi.

   Vă așteptăm cu căldură să ne bucurăm împreună de splendoarea acestui eveniment, să aducem mulțumiri și laude lui Dumnezeu prin cântări și psalmi, să ne împărtășim cu Harul Dumnezeieștii Liturghii Arhierești și să ne bucurăm de darurile Duhului Sfânt.

   Sărbătoarea de Duminică va fi un moment de înaltă spiritualitate și comuniune, iar prezența dumneavoastră va adăuga o valoare neprețuită acestei sărbători. Vă așteptăm cu drag să faceți parte din această experiență memorabilă în cadrul Mănăstirii noastre și să celebrăm împreună această zi specială a credinței noastre.

Sursa : Manastirea Bujoreni

Protos. Euharist Micu

Vezi mai mult

Related Articles

Back to top button