LocalSocialStiri

Cariere în mișcare: 231 de locuri de muncă oferite la Bursa locurilor de muncă din Bârlad

Acțiunea organizată de AJOFM Vaslui a atras 372 de participanți, dintre care 173 au fost selectați pentru angajare

  Astăzi, 9 iulie 2024, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vaslui a organizat evenimentul “Cariere în mișcare” la sediul Cantinei de Ajutor Social din Bârlad. Acțiunea a debutat la ora 8.30 și a reunit 15 agenți economici care au pus la dispoziția celor interesați un total de 231 de locuri de muncă.

  Evenimentul a fost dedicat atât persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, cât și angajatorilor care au avut ocazia să își completeze echipele cu personalul necesar. Participarea la eveniment a fost gratuită pentru toți cei implicați.

  Pentru această bursă, AJOFM Vaslui a contactat 50 de agenți economici din diverse sectoare, precum mecanica, comerțul și industria prelucrării cărnii. În final, 15 dintre aceștia au confirmat participarea și au oferit 231 de oportunități de angajare.

  Evenimentul a atras 372 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, dintre care 173 au fost selectate pentru angajare, demonstrând succesul inițiativei. Organizatorii și-au exprimat mulțumirile față de agenții economici pentru sprijinul acordat în acest demers, subliniind importanța colaborării pentru a oferi soluții concrete celor aflați în căutarea unui loc de muncă.

Vezi mai mult

Related Articles

Back to top button