LocalStiri

Câștigătorul locului II la tombola MotorFest donează voucherul „Pilot pentru o zi” oferit de „Amicii”, organizându-se un GIVEAWAY

  Câștigă un voucher pentru o experiență captivantă de zbor cu elicopterul!

  Câștigătorul locului II la tombola MotorFest, Ciupilan Cătălin, a decis să doneze voucher-ul câștigat, oferindu-l ca premiu într-un gest admirabil.

   Ai șansa de a câștiga un voucher special care îți va deschide ușa către o experiență uluitoare de zbor cu elicopterul! Compania „Amicii” îți oferim o oportunitate unică de a-ți îndeplini visul și de a te bucura de senzația de libertate și aventură într-un elicopter de ultimă generație.

   Această experiență de neuitat în zborul cu elicopterul va fi un moment deosebit pentru tine, o amintire pe care o vei purta mereu în suflet!

  Pentru a avea șansa de a participa:

  1. Accesează pagina oficială de Facebook „Bikerboyz Barlad” și apasă butonul de „Like” pentru a deveni fan al paginii.
  2. Caută postarea concursului și apasă butonul „Share” pentru a o distribui pe propriul tău profil.
  3. Într-un comentariu la această postare, menționează cel puțin doi prieteni, folosind etichetele lor pentru a-i menționa.

   Data limită pentru concurs este stabilită pentru data de 16.07.2023, iar câștigătorul va fi desemnat în mod aleatoriu prin intermediul unui program de selecție random dintre toți participanții.

Vezi mai mult

Related Articles

Back to top button