SocialStiri

Două canotoare din Vaslui reprezintă România la Cupa Mondială de Canotaj din Elveția

Iuliana Buhuș, în vârstă de 27 de ani, care a sărbătorit pe 4 iulie ziua ei de naștere, este originară din comuna Alexandru Vlahuță. Pe de altă parte, Adriana Ailincăi, în vârstă de 23 de ani, provine din comuna Văleni.

  Iuliana Buhuș din Alexandru Vlahuță și Adriana Ailincăi din Văleni, două dintre cele mai decorate canotoare din județul Vaslui, sunt printre membrii delegației României care concurează în prezent la Cupa Mondială de Seniori III din Elveția. Iuliana se va afla în proba de patru rame (W4-), în timp ce Adriana va participa în proba de opt plus unu (W8+). Acestea sunt competiții de înalt nivel și este o mare onoare să reprezinte România în aceste discipline.

  În perioada 8 – 10 iulie, lacul Rotsee din Lucerna, Elveția, va găzdui o competiție internațională deosebit de importantă pentru canotajul seniorilor în sezonul pe apă din 2022. Această competiție, numită Cupa Mondială de Canotaj III, are loc înaintea Campionatului Mondial de Canotaj pentru Seniori din septembrie și atrage participarea a 272 de echipaje din 39 de țări, cu un total de 635 de sportivi. România este reprezentată de 13 echipe, atât feminine, cât și masculine, care vor concura în diverse probe. Este o oportunitate valoroasă pentru sportivii români de a-și demonstra abilitățile și de a se pregăti înaintea Campionatului Mondial.

 

 

 

Vezi mai mult

Related Articles

Back to top button