LocalStiri

Întreruperea furnizării apei marti în Bârlad pentru lucrări de rețele noi și reparații la hidranți

   Bârlad, 10 iulie 2023 – AQUAVAS SA Vaslui – Sucursala Bârlad dorește să aducă la cunoștința publicului că în data de 11 iulie 2023, între orele 8:30 și 14:30, va fi întreruptă furnizarea apei în întregul oraș Bârlad. Această întrerupere este necesară pentru a permite desfășurarea unor lucrări importante de conexiune la noile rețele de apă, ce vor fi efectuate de către S.C. MOTRIS Bacău.

   Lucrările se vor desfășura pe următoarele străzi: str. Simionescu Sava (intersecție cu Fd. Alexandru Sahia), str. Simionescu Sava (intersecție cu str. Sf. Ilie), str. Simionescu Sava (intersecție cu Fdt. Zorilor), str. Mihail Eminescu (intersecție cu Fdt. Islaz). Scopul acestor intervenții este de a asigura o mai bună infrastructură de alimentare cu apă pentru locuitorii orașului Bârlad.

    Pe lângă aceste lucrări, AQUAVAS – Sucursala Bârlad va efectua și reparații la hidranții aflați pe strada Nicolae Iorga, în scopul asigurării siguranței și bunei funcționări a acestora.

   AQUAVAS SA Vaslui – Sucursala Bârlad își cere scuze pentru eventualele inconveniente cauzate de această întrerupere temporară a furnizării apei și își asigură clienții că vor face tot posibilul pentru a finaliza lucrările în cel mai scurt timp posibil.

Vezi mai mult

Related Articles

Back to top button