LocalStiri

Comunicat de presă – Oprire programată a apei în cartierele Deal Crang, Cotu Negru și Complex Scolar

  BARLAD, 6 noiembrie 2023 – Compania locală de furnizare a apei din Barlad, împreună cu autoritățile locale, anunță o oprire programată a apei pentru data de 9 noiembrie 2023, în intervalul orar 09:00 – 13:00. Această întrerupere temporară a apei afectează locuitorii din cartierele Deal Crang, Cotu Negru și Complex Scolar din orașul Barlad.

  Oprirea apei este necesară ca urmare a executării unui proiect important de modernizare a infrastructurii de alimentare cu apă a orașului. În cadrul acestui proiect, se va instala un nou camin de vane pe strada Nicolae Titulescu, măsură menită să asigure o furnizare mai eficientă și fiabilă a apei potabile către locuitorii din aceste zone.

Detalii ale întreruperii apei:

  • Dată: 9 noiembrie 2023
  • Interval orar: 09:00 – 13:00
  • Zone afectate: Deal Crang, Cotu Negru, Complex Scolar, Barlad

Recomandări pentru locuitori: Pentru a minimiza disconfortul cauzat de întreruperea apei, vă recomandăm să vă pregătiți în avans, asigurându-vă că aveți suficientă apă stocată pentru uz casnic și alte necesități. De asemenea, evitați utilizarea excesivă a apei înainte și în timpul perioadei de oprire planificată.

  Compania de furnizare a apei din Barlad își cere scuze pentru eventualele neplăceri cauzate și vă mulțumește pentru înțelegere și sprijin în cadrul acestui proiect de îmbunătățire a infrastructurii de apă din oraș.

  Pentru orice informații suplimentare sau întrebări, vă rugăm să contactați linia de asistență a companiei de furnizare a apei .

 

Vezi mai mult

Related Articles

Back to top button