LocalPublicitateSanatateStiri

Deschiderea unui Nou Capitol în Îngrijirea Animalelor: Cabinetul Veterinar de Top din Barlad

  În inima orașului Barlad a fost inaugurat un cabinet veterinar dotat cu cele mai moderne echipamente și cu un personal dedicat să ofere cele mai bune servicii medicale pentru animalele de companie. Cabinetul medical veterinar, situat pe Str. Cetatea de Pământ 43-45, Lot 3, este condus de Dr. Cozma Bogdan, un medic veterinar experimentat și pasionat de îngrijirea animalelor.

Servicii Complete Pentru Sănătatea Animală

Cabinetul veterinar oferă o gamă largă de servicii pentru îngrijirea și sănătatea animalelor de companie, printre care se numără:

  • Consultații: Fie că este vorba despre o problemă de sănătate sau doar de un control de rutină, proprietarii de animale se pot baza pe consultațiile atente și profesioniste ale echipei medicale.
  • Identificare: Identificarea corectă a problemelor de sănătate este esențială pentru a oferi tratamentul potrivit. Cabinetul veterinar utilizează cele mai avansate tehnici pentru a diagnostica afecțiunile animalelor.
  • Vaccinări și Deparazitări: Pentru prevenirea bolilor contagioase și a infestării cu paraziți, cabinetul veterinar oferă servicii de vaccinare și deparazitare conform celor mai recente protocoale medicale.
  • Ecografie și Chirurgie: Dotat cu echipamente de ultimă generație, cabinetul efectuează investigații ecografice precise și intervenții chirurgicale complexe, asigurând o îngrijire de calitate superioară

  • Examine Paraclinice și Teste Rapide: Pentru evaluarea completă a stării de sănătate a animalelor, cabinetul veterinar efectuează diverse teste paraclinice și teste rapide, inclusiv hemoleucogramă, examen biochimic al sângelui, examen de urină și examene parazitologice complete.
  • Cosmetică și Toaletare: Pe lângă serviciile medicale, cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică și toaletare pentru a menține igiena și aspectul plăcut al animalelor de companie.

Parteneriat cu Clinici de Prestigiu din Iași

Pentru investigații și tratamente complexe, cabinetul veterinar din Barlad colaborează cu clinici de renume din Iași, asigurând astfel accesul la cele mai avansate tehnologii și la experți în diverse domenii medicale veterinare.

Farmacie Veterinară Integrată

De asemenea, Cabinetul Veterinar din Barlad dispune și de o farmacie veterinară completă, unde proprietarii de animale pot găsi o gamă variată de medicamente și produse pentru sănătatea și binele animalelor lor.

  Indiferent de nevoile medicale ale animalului dumneavoastră de companie, Cabinetul Veterinar din Barlad este aici pentru a oferi îngrijire și suport de înaltă calitate. Pentru programări sau informații suplimentare, sunați la numărul de telefon (0770) 459 463. Asigurați-vă că prietenul dumneavoastră necuvântător primește cea mai bună îngrijire medicală la Cabinetul Veterinar de Ultimă Generație din Barlad.

Vezi mai mult

Related Articles

Back to top button