NationalSocialStiri

Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui aduce Ziua Poliției Române în inima comunității

Într-o demonstrație de angajament și implicare civică, Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui a marcat cu fast și solemnitate Ziua Poliției Române, aducând activități educative și preventive în mijlocul cetățenilor.

  Timp de o săptămână, polițiști din diverse domenii de specializare, precum rutieră, criminalistică, ordine publică, investigații criminale, arme, siguranță școlară, protecția animalelor și prevenire, alături de membrii întregului consiliu teritorial Vaslui al C.N.P., au desfășurat o serie de acțiuni în școli, parcuri și centre comerciale, în ciuda condițiilor meteo capricioase.

  Adulții au beneficiat de sfaturi și informații preventive, în timp ce cei mici au avut ocazia să descopere prin jocurile organizate tainele meseriei de polițist. Persoanele interesate să devină parte din corpul de poliție au fost îndrumate cu privire la procedura de selecție și probele de concurs pentru admiterea la școlile de formare inițială sau pentru încadrare directă.

  Această inițiativă reprezintă nu doar o oportunitate de a celebra contribuția valoroasă a Poliției Române la menținerea ordinii și siguranței publice, ci și un prilej de apropiere și dialog între forțele de ordine și comunitatea pe care o slujesc cu devotament. La mulți ani, Poliția Română! La mulți ani, polițiștilor români! #CorpulNaționalalPolițiștilor

Vezi mai mult

Related Articles

Back to top button