LocalStiri

Întrerupere temporară a aprovizionării cu apă în cartierul Podeni din municipiul Bârlad

Miercuri, 27 martie, locuitorii de pe mai multe străzi din cartierul Podeni din municipiul Bârlad vor experimenta o întrerupere temporară a furnizării apei la robinete. Această măsură este necesară din cauza intervenției unei firme specializate în reparații și modernizări la rețeaua de apă din zonă.

  Conform comunicatului emis de către AQUAVAS SA Vaslui – Sucursala Bârlad, în data de 27 martie, între orele 08:00 și 15:00, se va întrerupe furnizarea apei în cartierul Podeni, afectând străzile „Elena Doamna”, „Fdt. Elena Doamna”, „Traian”, „Fdt. Traian”, „Alexandru Vlahuță”, „G. Marinescu” și „Principatele Unite”. Lucrările de conectare între rețelele existente și cele noi proiectate și executate vor fi efectuate de către firma Motris Company.

   Pentru orice reclamații sau sesizări, locuitorii sunt încurajați să contacteze Dispeceratul Uzinei de Apă la numărul de telefon 0235/419.901 sau la telefonul mobil 0788.508.841.

  AQUAVAS SA Vaslui – Sucursala Bârlad mulțumește comunității pentru înțelegere în această perioadă și asigură că va depune toate eforturile pentru reluarea cât mai rapidă a furnizării de apă potabilă în zonă.

Vezi mai mult

Related Articles

Back to top button