LocalStiri

Oprire Temporară a Furnizării de Gaz Natural pe mai multe Străzi din Bârlad – Vineri, 25 August

  Într-un efort de a îmbunătăți și extinde rețeaua sa de distribuție a gazelor naturale, compania Delgaz Grid va efectua lucrări esențiale vineri, 25 august. Cu toate acestea, pentru a permite cuplarea unei conducte noi la sistemul de distribuție, compania se vede nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale pe mai multe străzi din Bârlad.

  Perioada de oprire temporară va fi între orele 08:30 și 13:00 și va afecta următoarele străzi: Învățăturii, Simion Bărnuțiu, Crișan, Revoluției, G.G. Ursu, G-ral Cerchez, Petru Maior, Cpt. Grigore Ignat, Miron Costin, Costache Conache, Vasile Goldiș, Ardeal, Bistriței, Cloșca, Cloșca fundătură, Vasile Pârvan și Turda.

  Această întrerupere temporară a furnizării de gaz natural este necesară pentru a permite instalarea conductei noi și a asigura o rețea de distribuție mai eficientă și fiabilă pentru comunitatea din Bârlad. Compania Delgaz Grid își cere scuze pentru orice disconfort cauzat de această întrerupere și face tot posibilul pentru a minimiza impactul asupra locuitorilor afectați.

   Recomandăm tuturor consumatorilor să ia măsuri preventive pentru această perioadă, cum ar fi oprirea aragazului sau a altor aparate care folosesc gazul natural. De asemenea, este important să se țină cont de faptul că reluarea furnizării gazului natural poate necesita câteva minute după încheierea lucrărilor.

   Aceste lucrări fac parte dintr-un proiect de investiții al companiei pentru anul în curs, în valoare aproximativă de 2.500.000 lei, și au în vedere modernizarea rețelei de distribuției din zonă pe o lungime de 2,5 km.

  În situația în care detectați un miros specific de gaz, vă rugăm să notificați imediat echipa de urgență a Delgaz Grid la oricare dintre următoarele numere de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, disponibil pentru apeluri din toate rețelele de telefonie fixă și mobilă principale) sau 0265.200.928 (număr tarifat la tariful local pentru clienții Telekom și la tariful specific operatorului pentru toate celelalte rețele de telefonie).

Vezi mai mult

Related Articles

Back to top button